Onze Keurmerken

TrustedShops Logo WebshopKeurmerk Logo SBB Logo

Onze Keurmerken

Wij bij ZwartGroen streven er altijd naar om u als klant de best mogelijke service te bieden en daarbij natuurlijk ook top kwaliteit materiaal leveren. We zijn er dan ook trots op dat we dit mogen bevestigen met onderstaande keurmerken. Op deze pagina vindt u een beknopte omschrijving van de keurmerken en ook, mits de keurmerk aanbieder hiermee werkt, links naar onze bijhorende certificaten. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even kijken op de websites van onze keurmerken of contact opnemen.

Trusted Shops

Trusted Shops is een Europees webwinkel keurmerk welke allereerst staat voor vertrouwen en bescherming. Zo bieden ze een kopersbescherming voor elke bestelling die je plaatst bij webwinkels die officieel gecertificeerd zijn, hiermee is je aankoop tot maar liefst €2.500 verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal of productverlies tijdens transport en weet je zeker dat privacy gevoelige informatie beschermd wordt. Om van dit keurmerk te mogen genieten moet de webwinkel dan ook wel eerst slagen voor een zeer strenge audit waarbij op wel 43 verschillende criteria gecontroleerd wordt voor deze gepresenteerd mag worden.
Verder staat Trusted Shops garant voor uitmuntende service en kwaliteit bij de webwinkel. Zo kan iedere klant namelijk ook heel gemakkelijk een review achterlaten om hun ervaring te delen met anderen en kan je ten alle tijden de ervaringen van anderen terugvinden op hun webpagina. En mocht het nou toch voorkomen dat er een probleem ontstaat en u er niet uit direct met de webwinkel uit komt dan biedt Trusted Shops u hulp in eventuele contactvoering of bemiddeling met de webwinkel. U bent daarom dus ook gegarandeerd van een passende service en oplossing in elke situatie.
Ten slotte garandeert Trusted Shops dat alle reviews die mensen achterlaten via hun systeem geverifieerd worden en dus echte ervaringen van echte klanten zijn. Als Trusted Shops een review niet kan herleiden zal deze ook te herkennen zijn als een niet geverifieerde review en wordt deze ook automatisch niet meegenomen in de eindbeoordeling van de webwinkel. Voor meer informatie over hoe ze reviews controleren kan je hier klikken om al hun maatregelen in te zien.

Bekijk hier het ZwartGroen Certificaat

Webshop Keurmerk

Webshop Keurmerk is een algemeen keurmerk voor webshops in Nederland. Ze hanteren de tweezijdige voorwaarden die gesteld zijn door de Consumentenbond en zijn tevens aangesloten bij de onafhankelijke Geschillencommissie. Naast dat zij dus de webshops onderheven aan verscheidene criteria voordat hun keurmerk gebruikt mag worden, dient Webshop Keurmerk dus ook als bemiddelaar in het geval dat er iets mis zou gaan bij de verwachte service van de aangesloten webwinkel. Het Webshop Keurmerk staat dan ook vooral voor transparantie in communicatie, zowel voor als na de aankoop, en voor privacy bescherming van de klanten.

Bekijk hier het ZwartGroen Certificaat

SBB

Het SBB is een organisatie die toeziet op het creeren en monitoren van educatieve bedrijfsomgevingen. Het SBB houdt een strak oog op de arbeidsmarkt en diens trends en ontwikkelingen, hierdoor blijven ze actueel en zijn ze altijd op de hoogte wat er nodig is in de huidige samenleving en waar kansen liggen. Ze zijn voortdurend op zoek naar bedrijven die studenten willen helpen zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt, dit alles natuurlijk in een veilige omgeving met deskundige begeleiding. Het SBB erkent zulke zogehete leerbedrijven met hun keurmerk en biedt op hun beurt deze bedrijven ook weer begeleiding waar nodig. Zo werkt het SBB, samen met de erkende leerbedrijven, aan een beter toekomst voor iedereen.

0
    0
    Winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop